söndag 21 augusti 2011

Imorgon startar det

Imorgon startar höstterminen och det blir återigen mer som vanligt. Hösten kommer att planeras på följande sätt och målsättningen är att toppa vårens tävlingsresultat, som slutade med två guld och ett silver för Calle och ett silver, ett brons och en fjärde plats för Dennis. Förutom att resultaten ska förbättras kommer antalet tävlingar att ökas ifrån tre föregående termin till fem alternativt sex för höstterminen. 

Träningen kommer att se ut på liknande sätt som i våras med två pass judo, två gympass och ett konditionspass. Förutom detta kommer även Dennis att försöka spela tennis en dag i veckan, även Calle kommer att hålla på med någon form av alternativ träning vad detta blir är ännu inte bestämt och kommer att redovisa under hösten. Judoträning kommer att ske måndagar och söndagar. Gympassen kommer att ske under de andra dagarna i veckan, detsamma gäller konditionspasset. Förutom detta kommer invägningen att ska som vanligt på måndag morgon. Målet är att Dennis under terminen kommer att börja tävla i -100, medan Calle kommer att fortsätta i -90.

Under dagen kommer det att genomföras ett gympass, som Calle kommer att blogga om under kvällen eller morgondagen. Veckans träningschema kommer delvis att redovisa redan i dag för att bli fulländat imorgon.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar