måndag 5 september 2011

Judopass+Invägningen

Idag gick judo passet skit bra :)
killarna körde bättre bättre..

Dennis jobbar på bra med att hitta formen och orka köra ut sina tekniker på ett mycket bra sett. Trots att han kände av sin alkis häl (ljumsken)
men bara han sköter sin riktigt grymma vikt nedgång samt det nya konditions pass som börjar på onsdag så kommer allt gå super bra :) eller hur Broder.... :)
Calle jobbade runt lite för att hitta en bra början för en mer aktiv game plan.. där vi nu tro att vi har hitta en bra börjar så nu är det bara att nöta.

Vi kommer lägga in mer stretching för att minska risken skaddar från och med denna veckan med då vi har märkt att killarna är lite slita efter Sommarens Hårda styrketräning.
Vi kommer också att ta lite hänsyn till detta för skavanker och lägga in lite lättare rehab på det punkter detta kan tänkas behövas.
Det gör vi då för att kunna få en sådan bra start som möjligt med Hösten Judo och så att grabbarna ska kunna orka hela vägen.

Vikt går skit bra för Dennis som har varit ner vid 102 kg denna veckan innan hans äter dagar då han gick upp lite som planerat till ca 106(Dennis får ändra detta om jag fatta detta fel).(Vikten landade på 105,2 till måndagens invägning)
Calle ligger ganska Stabilt runt 89kg denna veckan med men är planerat att gå ner lite till slutet på veckan mot än 88-87kg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar